lørdag den 28. december 2013

Velkommen!

Nu fik vi endelig været i Ikea og hente denne skønhed. Ideen er tyvstjålet fra både Krea-mutti, og LaRaLiL.

Jeg er så glad for jeg endelig har fået den købt. Det er da noget af det mest smarte, så kan man have alle tingene lige ved hånden, og de skal ikke engang fylde på bordet, hvor der i forvejen aldrig er plads nok, når man får bredt sig godt.


 


Udover min skønhed fik vi købt en reol til Isabellas værelse, hun har et lille værelse, så pladsen bag døren skulle udnyttes. Derfor købte vi en rumdeler som lige præcis kunne være der.
Nu har hun mere plads på gulvet, hvor hun kan lege.

I julegave fik hun et bord med to små stole, som også kom ind på værelset i går. Mest af alt fik hun det sæt fordi vi skal bruge bænken som ellers har stået inde på værelset, det er vuggen, og den skal jo tages i brug igen til april.

fredag den 29. november 2013

Jeg nåede det!!

Jeg nåede det lige præcis!

Isabellas julesok, som har været min da jeg var barn, hænger ude i Kære Børn, da hun så hver søndag får en gave derude. Da vi skulle ud og hænge den op, var jeg helt sikker på at hun ville græde hele vejen hjem, fordi sokken ikke skulle med hjem igen, men til min store overraskelse var det ikke tilfældet. Heldigvis da!

Nu mangler vi så en julesok herhjemme, til de gaver julemanden kommer med hver søndag. Derfor måtte jeg i gang ved symaskinen.
Isabella elsker bamse og kylling, så da Dina med bloggen Krea-mutti skrev til mig, om jeg ville købe noget stof med bamse og kylling, som var mere julet end det jeg har, slog jeg til. Så nu har Isabella fået en julesok, som faktisk er julet. 


Den er lavet med pladevat og har så fået et blåt foer.

 
 



 
 

onsdag den 20. november 2013

Suttekæder

Her til aften besluttede jeg at skære stof til en ny omgang suttekæder. Så jeg gik ind i mit lille stoflager og fandt dem jeg synes egnede sig bedst.

Meget af stoffet har jeg ikke brugt til at lave suttekæder af før, så jeg glæder mig til at se resultatet.


Dagen i dag har været stille og rolig. Men til gengæld bliver dagen i morgen helt speciel.






tirsdag den 19. november 2013

Længe siden + en Julesok:)

Jeg synes godt nok tiden er fløjet afsted, og det er ikke meget kreativt jeg har fået lavet.

Jeg var dog ikke klar over at det var 4 måneder siden jeg sidst havde lavet et indlæg?!
Tiden går alt alt for stærkt.

Her til aften, efter vi har været nede og stemme og spise aftensmad, har jeg fået syet julesokken til min venindes søn færdig.
Hun ville have en julesok, som dog ikke var alt for julet, fordi hun også ville bruge den på andre tidspunkter. Jeg synes jeg har ramt en julesok som ikke er en julesok ret godt.

Jeg beklager den dårlige kvalitet af billederne. - Lyset drillede virkelig meget i den ene ende af sokken.





torsdag den 18. juli 2013

En lille (stor) ny i familien

Det var med sorg i mit hjerte at jeg sendte min symaskine tilbage til Jylland, vi havde et godt år sammen, men vi blev desværre aldrig helt bedste venner. Jeg besluttede mig derfor til at købe en ny symaskine. Det blev Pfaff Quilt Expression 4,0. Jeg glæder mig til at se hvad den kan, og om jeg kan finde ud af den. Min tidligere maskine var mekanisk, og denne er en computerstyret.. Puha..

Her er et par billede af den gamle og den nye maskine.

Min gamle maskine var en Husqvarna Emerald 118, før den havde jeg en billig supermarkeds maskine.

 
 
 Fint pakket er maskinen klar til at flytte tilbage til Kjærgaard Symaskiner.
 
Og her ser I så min nye maskine.. Den er kæmpe i forhold til den gamle synes jeg.  

 
 
 
 

Jeg har overhoved ikke prøvet den endnu. Isabella og jeg er alene hjemme indtil søndag, så der har ikke været tid til det. Men her til aften skal jeg da lige kigge til på den. Jeg er nu alligevel lidt "bange" for den.

onsdag den 17. juli 2013

Pudseklud for nogen, guld for andre

Jeg har jo søgt med lys og lygte efter bamse og kylling sengetøj, som jeg kunne sy af. Jeg fandt lidt, købte noget og har fået byttet mig til et sæt.

En af vores venner havde set at jeg søgte sengetøj, og han var lige ved at rive et sæt i stykker som lå i værkstedet. Der havde det ligget i et års tid. Det skulle blive til pudseklud.

PUDSEKLUD!?

"Du kan da ikke bruge bamse og kylling til pudseklud"

Jeg skyndte mig at sige stop, og fik det så hjem til tryg opbevaring i mine skuffer. Jeg synes faktisk at det er i en fin stand, pudebetrækket er en del forvasket, men dynebetrækket er helt fint.

Ja nogen gange er man vel lidt heldig:)




 
 
 

tirsdag den 9. juli 2013

Hvor blev formiddagen af?

Formiddagen i dag er bare fløjet afsted.

Først var jeg forbi hos Dina som har bloggen Krea-mutti. Jeg skulle hente noget stof jeg havde købt. Det var rigtig hyggeligt lige at være forbi og snakke, og ikke mindst at se hendes "sy rum" - Vi må se at få afholdt den krea-dag, som vi efterhånden har talt om et stykke tid.

Her er hvad jeg tog med mig hjem fra Dina,

 
 
 
Det her stof med bien Maja har jeg længe haft kigget på hos Dina, så er så glad for at jeg nu har fået et stort stykke. Ved endnu ikke hvad det skal bruges til, men jeg måtte bare eje det. 


 
 


Dina havde lagt en overraskelse med i bunken til mig, det var endnu et skønt stykke smølfe stof.


 
 
Efter besøget hos Dina skulle jeg i Jysk og købe tekstilvoksdug/akryldug. Det var på tilbud til 
30 kr. /meteren. Der var så mange fine, dog begrænsede jeg mig og tog kun to med hjem.

Men HOLD NU OP , hvor var der mange mennesker, man skulle tro at hele Næstved by havde ferie.


 
 
Efter min lille tur i Jysk, som tog mig ca. 60 min var jeg en tur ovre i centeret. Jeg har simpelthen formået at slå to køkkenvægte ihjel indenfor 2 år. - så jeg måtte ud og have en ny. - Nu håber jeg denne holder!
 
På min fomiddagstur nåede jeg da også lige på apoteket og købe mere solcreme til Isabella + en tur i Thansen og købe en cykelstol.  - Den var alle pengene værd, Isabella var hel vild da hun skulle ud og cykle med far. De pakkede et par pølsehorn og saftevand, og cyklede så af sted. - Mark sagde at hun havde været så glad så glad, og havde rigtig nydt turen. Det er bestemt ikke sidste gang der skal cykles, men næste gang vil jeg også med på tur:)
 
  

 
 

Sommerferie hygge

Her hjemme nyder vi sommerferien. Isabella elsker at vi kan være ude hele dagen. Hun hygger i sandkassen og sit badebassin. Det er de to ting hun helst vil lige nu.

I går da Isabella sov til middag (hun var ret så svær at få til at sove, det må være varmen), og Mark var ude for at hente en ny knallert til hans samling, fik jeg sat mig med mit hækletøj. Jeg er ved at hækle en elefant til min kollega/veninde, hun skal føde til oktober. Det går ikke så hurtigt, men jeg når det forhåbentlig.

Det var rigtig dejligt at sidde udenfor i det gode vejr, og slappe af med hækletøjet.

Lidt billeder fra dagen.



 
 
 


Da Isabella stod op spiste vi pølsehorn som vi havde "bagt". Det var en pose frosne pølsehorn vi havde købt, da vi var ude og handle tidligere på dagen. De smagte nu ret godt:)


Og så lige et billede af den knallert som Mark var oppe og hente. Skøn ikke ? - Det mener han i hvert fald. Han har det med knallerter, scootere og motorcykler, som jeg har det med stof, garn og knapper.













søndag den 7. juli 2013

Iphone Sleeve

Jeg har endelig fået taget mig sammen til at lave et Iphone sleeve. Jeg er blevet inspireret at Binemor, som har lavet en del forskellige, og hun har også lavet en DIY på en. Hvis ikke I allerede kender hendes blog, så besøg den, hun er simpelthen så dygtig.

Den DIY jeg har brugt finder I HER

Stoffet jeg har brugt er noget af det som jeg vandt hos Krea-mutti. I kan se hvad det var jeg vandt HER.



 


Jeg skal have lavet et mere, men jeg har en helt anden ide som jeg skal prøve.

Jeg håber I alle nyder det dejlige vejr, hos os har den stået på hygge med badebassinet, som Isabella fik i fødselsdagsgave.

onsdag den 3. juli 2013

Jeg vandt!

For noget tid siden havde Dina med bloggen Krea-mutti en give away, og denne vandt JEG:)

Dina bor lige i nærheden af hvor jeg bor, og hun var så sød at levere det til mig. Tak søde Dina:)

Det er en rigtig dejlig give away, og jeg har da også allerede fået syet en lille ting, ud af noget af det.

 

Det her er mit yndlings, det er simpelthen så fint.